Hej, igår ...

Hej, igår var vi på nydala och tittade på lite fotboll. Sen for vi och badade, då träffade vi Alex! Vi hade jättekul iaf;) Men ja... Jag har inte så mycket att berätta då... Vi var ute idag och då såg jag en FYRKLÖVER! Nu får jag llite tur åxo ;)
// Selina <3

Sorry...

Heej! Förlåt för att jag inte har skrivit ngt, men iallafall så har jag varit hos mina kusiner, Emma och Linnéa. :) men innan vi for så var jag på stan med elin.l. Vi hade jätte kul ;) Jag köpe en klänning, två halsband, en handväska och lite mer. kmr inte ihåg allt :P Men jag skriver imorgon igen, hejdå!
// Selina ♥

Hej

Hej. Idag har jag inte gjort så mycket. Vi var och handlade och då köpte jag en frida. Det stod om Twilight i den så det var ju självklart. ;) men nu ska jag gå ut i tältet. Sista natten vi ska sova där. Åh justde På tisdag ska jag gå på stan med elin.:) det blir ju kul. Men godnatt .<3

bilder



 

Tältat

Hej, inatt sov vi i tält också. Men den här gången sovde Matilda där också. Det var trångt om jag säger så. Och VARMT!  Vi somnade vid ett typ. sen vaknade jag vid tio. Matilda gick hem för ett tag sen. Nu har jag bara legat ute i hängmattan och solat;) MEn jag lägger in bilder sen:P hejdå!
//Selina♥

Elin

Hej. Nu ska jag vara ute med elin. Men skriver mer sen.

Mobil bloggar:)

Hej. Nu bloggar jag från min mobil. Jag testar bara hur det går. Men idag ska jag kanske elr jag ska fortsätta att städa. Men ni där ha det bra! // Selina .<3

Hej, idag ...

Hej, idag har jag varit med matilda, elin och Linnea! Vi spelade lite kort sen for jag och Elin till godishuset. Sen [kte vi tillbaka till Matilda. Vi pratade mest bara. Ig[r gick min mobil s;nder. Jag har köpt en SONY ERICSSON W995. F`rut hade jag en LG toutch, den var inge bra. men nu håller jag på att lägga in lite låtar på den nya mobilen, det går inte så som jag vill! Men nu ska jag fortsätta. Hejhej!
// Selina♥

städning = Bläääääää

Hej. Idag vaknnad jag kl. 10 typ. då klev jag upp och satte mig vid datorn ett tag. Sen började jag städa mitt rum vid 11 och jag håller fortfarande på! i minst 6 timmar! Då förstår ni kanske att det var ganska stökigt... Men sen vart jag hungrig så jag tog en glass. Och det förtjänade jag verkligen! Har typ inga bilder som jag kan lägga in menmen.$$$ Jag har kollat lite på internet på skor också. Ganska billiga dessutom! $$$ Juste, igår fick jag gratis sms! LOVE IT! $$$ Men nu mäste jag fortsätta att städa! Pusshej!
// Selina♥

8juli2009

Tjao! Idag har jag varit med Linn. Vi spelade sims sen gick vi hem till henne och bakade chokladmaränger och vi såg på Djävulen bär prada. Den var sisådär. Mensen åkte vi och hoppade en liten stund. Sen åkte vi och handlade lite stuff sen spelade vi sims. Hon gick nyss hem och nu sitter jag här och äter choklad.... hare!
// Selina♥


HiHi


Massor med bilder

Hejhej. Idag har jag åkt bil. As länge, i 6,5 timmar från pappa till mamma. Så nu är jag hemma igen. Just nu sitter jag och tittar på Michael Jackson. Men nu kommer massor med bilder.



Fjärilar.

Hehej! Idag har jag varit ute ganska mkt. Jag såg en jätte stor fjäril så jag hämtade håven och fångade den. Den var jättefin och jag slog upp det på internet. Det visade sig vara en Makaonfjäril. Jag ska ta lite kort på den som jag lägger in lite senare. Jag skriver lite mer då om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Nu ska jag gå och ta en dusch. SeS.
// Selina♥  Fil:Thomas Bresson - Machaon-1 (by) edit.jpg(från Wikepedia)

1 juli

Heej. Igår skrev jag inget. Jag orkade inte, vi hade varit på fjärran höjder och badat hela dan. xd. Idag har vi inte gjort så mkt. Mest slappat tittat på tv. Vi kanske ska gå till stranden i eftermidda. På torsdag ska vi åka till farmor. Och på fredag ska vi åka till narurhistoriska museet i stockholm. Jag har inget mer att skriva så hejsvejs!
// Selina♥

RSS 2.0