Rullar på...

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade vid 9 av att Poppe satt vid min säng och jamade. Han ville ha mat. Sen spelade jag The Sims 3. Sen åt jag frukost och efter det pratade jag med Matilda. Sen åkte vi till stranden och badade. Det var jätte många barn där så jag badade inte så mycket. Sen åt vi middag och nu ser vi på tv. Jag har inga bilder att lägga in tyvärr men i morgon ska vi kanske åka till fjärran höjder ( ett slags badhus med jätte många pooler o.s.v.) och då kan jag nog ta lite bilder. Puss
// Selina♥ 

saknar er


okj


-

 

mer bilder...


Hemma igen.

Hej. Nu är jag hemma igen. Vi var i leksand och badade varje dag. Vi var på Sommarland i fredags. I lördags var vi på något natrurum där jag köpte ett par örhängen. Idag besökte vi Ornäsloftet. Det var något hus som Gustav vasa  var i någon gång. Det kommer lite bilder nu som jag skriver till.
 Testade lite olika inställningar   Köpte strössel. HihiDet var en jätte vacker solnedgång i lördags.Den här bilden är tagen från stranden.lite suddig, men något iaf


Men nu måste jag gå och sova, men jag fortsätter att lägga in mer bilder i morgon.
 / Selina ♥

Hej. Nu ...

Hej. Nu ska jag skriva vad som har hänt lite dom här dagarna. Nu har det varit sommarlov i nån vecka och jag är hemma hos pappa. Och Poppe <3  Vi har badat i havet. Det var inte varmt om man säger så ;) Och jag har varit massor med Nea:) Tihi ^^, Vi var hemma hos henne hela förra veckan. Och sen var det midsommar. Vi hade besök av några vänner från norge. Så jag förstod INTE vad dom sa, menmen.Igår var vi på IKEA. Vi köpte en solenergilampa som jag ska ha på mitt rum. Idag badade jag i älven. Vi var där länge. Nästan tre timmar i vattnet :-) Sen kom massa andra barn och skätte vatten överallt. Så vi gick hem. Vi åt för en stund sen och jag har tittat lite på tvn medans någon annan hade datorn. Men nu kommer jag inte kunna att skriva något mer på tre elr. fyra dagar. Vi ska åka och campa på leksand och bada på leksands sommarland :-) Jag har inget attMen nu har jag inget mer att skriva.
// Selina♥
 


asså jag lovar att skriva mer!

snart är det sommarlov! Om exakt... orkar inte räkna XD Men på torsdag. Inte långt kvar.jag längtar INTE. Jag vet. Lite konstigt, men jag kommer sakna alla min kompisar sjukt mycket. Jag byter skola och alla min kompisar börjar en annan... Men om dom är riktiga kompisar kommer jag inte tappa kontakten med dom iaf. Men nog om det nu... Jag har köpt en ny mobil XD. En rosa. heh... men just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag lyssnar på Sofijah. Hon har sjukt djupa och sorgliga texter som hon rappar. As bra!
.hare bra! puss 
ny klippt. :)före xD saknar mitt hårXD
Selina

Har inte orkat

hej, nu har jag mycket att berätta. i måndags alltså förra måndagen dog min farfar. Jag ska på bagravning dan efter skolavslutningen som är på trosdag. I tisdags sovde vi på skolan. Sjukt kul ju! Men aja, jag får se när jag bloggar nästa gång. Kanske i morgon.

RSS 2.0